RSS 2.0

» » Попередження насильства в учнівському середовищі
Попередження насильства в учнівському середовищі
Категорія: Публікація сайту / Освітні новини з районів та міст Хмельницької обл. / Виховна робота | Автор: Dryzhal | Переглядів: 353
Дата: 12-02-2016, 10:11
Попередження насильства в учнівському середовищі Попередження насильства в учнівському середовищі Попередження насильства в учнівському середовищі10 лютого на базі Судилківської ЗОШ І-ІІІ ст. Шепетівського району працівниками НМЦ виховної роботи та позашкільної освіти І. Гіджеліцьким, А. Поліщук спільно з педагогами навчального закладу Н. Береговською, М. Козіцькою проведено семінар-тренінг «Попередження насильства в учнівському середовищі» для заступників директорів з виховної роботи, педагогів-організаторів, психологів Шепетівського району.
Учасники тренінгу визначили актуальність проблеми насильства у дитячому середовищі, з’ясували причини та наслідки ігнорування даної проблеми; відпрацювали навички ефективного спілкування, конструктивного розв’язання конфліктів, розвитку толерантного ставлення та дружньою взаємодії між усіма суб’єктами навчально-виховного процесу; розробили план дій щодо попередження насильства в школі.
Педагоги отримали електронний варіант посібника «Попередження насильства в школі», презентаційні та відеоматеріали для роботи з учнями та батьками.

Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

НА ВЕРХ