RSS 2.0

» » Позашкільна робота в м. Кам'янці-Подільському
Позашкільна робота в м. Кам'янці-Подільському
Категорія: Публікація сайту / Управління освітою / Виховна робота | Автор: Dryzhal | Переглядів: 490
Дата: 23-03-2016, 10:36
Позашкільна робота в м. Кам'янці-Подільському Позашкільна робота в м. Кам'янці-Подільському 21 березня 2016 року в Кам’янець-Подільському Центрі дитячої та юнацької творчості розпочав роботу методичний тиждень «Поклик душі». На педагогічну гостину «Творчість педагога-складова інноваційної освіти», були запрошені Орловська Н.М., методист з позашкільної освіти науково-методичного центру Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, Бахмат Н.В., кандидат педагогічних наук, доцент кафедри теорії та методик дошкільної і початкової освіти Кам’янець-Подільського національного університету ім. І.Огієнка, Слободян В.М., завідувач науково-методичного центру управління освіти і науки Кам’янець-Подільської міської ради, Бевз Л.Є., начальник служби у справах дітей Кам’янець-Подільської міської ради. Вони виступили перед педагогами з питань інноваційного розвитку сучасної позашкільної освіти. Високий рівень результативності науково-методичної роботи ЦДЮТ відзначила Орловська Н.М.; Слободян В.М. акцентувала на реформах в освітянській галузі, на необхідністі впровадження у навчально-виховний процес інформаційно-комунікаційних, хмарних технологій; Бевз Л.Е. особливу увагу приділила питанню співпраці служби з позашкільними навчальними закладами міста; науково-теоретичний аспект розвитку позашкільної освіти розкрила в своєму виступі Бахмат Н.В.
Привітав присутніх директор закладу Ткачук О.В.
Завідувач науково-методичним відділом Семенишена В.С. презентувала програму методичного тижня, проведення якого вже стало традицією в закладі. Присутні переглянули відеоролик «Методичний портал. Новини», у якому презентовано систему методичної служби центру дитячої та юнацької творчості, результативність та досягнення педагогів.
Учасників педагогічної гостини вітали вихованці та керівник вокально-естрадного гуртка « Весняночка» Ділайчук О. В.
Упродовж методичного тижня будуть проведені творчі майстерні, школи молодого керівника гуртка, творчих та динамічних груп, зустрічі з науковцями та відомими людьми м. Камянця — Подільського. Це сприятиме зростанню професійного рівня та педагогічної майстерності творчого, закоханого у свою справу педагогічного колективу Центру дитячої та юнацької творчості.

Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

НА ВЕРХ