RSS 2.0

» » Відзначаємо Міжнародний День Землі
Відзначаємо Міжнародний День Землі
Категорія: Публікація сайту / Освітні новини з районів та міст Хмельницької обл. / Дошкільне виховання / Екологія | Автор: Dryzhal | Переглядів: 729
Дата: 20-04-2016, 07:01
22 квітня традиційно проводиться Міжнародний День Землі.
Відзначаємо Міжнародний День Землі Відзначаємо Міжнародний День Землі Відзначаємо Міжнародний День Землі Відзначаємо Міжнародний День Землі
Планета Земля постійно потребує нашого піклування та дбайливого ставлення. Міжнародний день Землі – ще один привід наголосити на важливості цього твердження. Тож змалечку ми привчаємо дітей дбати про довкілля і піклуватися про планету. Підводимо до розуміння того, що Земля – наш дім. Ми – частина природи. Знищуючи природу на Землі ми знищуємо і себе.
Ось тому 19 квітня педагоги та діти старшої дошкільної групи Центру розвитку дитини «Пролісок» стали учасниками акції «Бережіть природу». Разом з вихователями Нетребською А.В., Станіславовою О.А., Рейтаровською І.А. малюки виготовили листівки про бережне відношення до природи і вирушили вулицями рідного міста із закликом берегти природу та довкілля.
Заключним акордом акції став флешмоб « Шануймо все, що зветься Природа!»
Земля від роду і до роду
У спадщину передається.
Шануймо ж все на ній, що зветься
Так просто й коротко – Природа!

А. Михальська завідувач ЦРД «Пролісок»

А. Завальська вихователь-методист ЦРД


Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • Захисти та збережи первоцвіти рідного краю!
  • Захисти та збережи первоцвіти рідного краю!

  • НА ВЕРХ