RSS 2.0

» » Хмельницькі юннати долучились до встановлення національного рекорду України
Хмельницькі юннати долучились до встановлення національного рекорду України
Категорія: Публікація сайту / Освітні новини з районів та міст Хмельницької обл. / Біологія / Екологія / Природознавство | Автор: Dryzhal | Переглядів: 13 348
Дата: 13-09-2021, 09:36
Хмельницькі юннати долучились до встановлення національного рекорду України Хмельницькі юннати долучились до встановлення національного рекорду України Хмельницькі юннати долучились до встановлення національного рекорду УкраїниНещодавно юні натуралісти гуртків Хмельницького обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді долучилися своїми талантами і творчістю до встановлення рекорду України, який на Хмельниччині забезпечували активісти ГО «Хмельниччина без сиріт» (голова - Воронцова Т.В.) за підтримки керівників місцевої влади й Департаменту освіти, науки, молоді та спорту Хмельницької обласної державної адміністрації.
Дійство, ініційоване ГО «Хмельниччина без сиріт» в рамках святкування Дня Незалежності України задля встановлення нового національного рекорду «Покоління незалежної України», було проведено з метою привернення уваги громадськості до проблем та потреб дітей і молоді та необхідності підтримки суспільством підростаючого покоління.
Процес колективного встановлення рекорду юними митцями краю відбувся у місті Хмельницькому на багатолюдному в той день Майдані Незалежності і мав багато зацікавлених спостерігачів та сподвижників серед місцевих дітей і молоді.
За підсумками участі в заході дитячий та педагогічний колективи Хмельницького обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді відзначені організаторами встановлення рекорду України Подякою за патріотизм, любов до рідної країни та гідне виховання нового покоління, яку нещодавно від них отримали.
Хмельницькі юннати долучились до встановлення національного рекорду України Хмельницькі юннати долучились до встановлення національного рекорду України Хмельницькі юннати долучились до встановлення національного рекорду України
За матеріалами Хмельницького ОЕНЦУМ.


Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • Юннати Хмельниччини - серед переможців фіналу Всеукраїнської трудової акції школярів «Плекаємо сад»
  • Шепетівські юннати - переможці Всеукраїнської акції «Пелікан рожевий - птах року 2015»
  • Панель керування

    Логін
    Пароль

    Календар

    «    Квітень 2024    »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930 

    Наша адреса:


    29013, м. Хмельницький
    вул. Проскурівського Підпілля, 139
    E-mail:
    hoippo@ukr.net
    visnykhm@i.ua
    majbuttya@gmail.com

    НА ВЕРХ