RSS 2.0

» » Бібліотека – територія толерантності Коло спілкування «Толерантність врятує світ»
Бібліотека – територія толерантності Коло спілкування «Толерантність врятує світ»
Категорія: Публікація сайту / Бібліотечна справа | Автор: Zaspa | Переглядів: 165
Дата: 17-11-2021, 10:06
Бібліотека – територія толерантності Коло спілкування «Толерантність врятує світ» Бібліотека – територія толерантності Коло спілкування «Толерантність врятує світ» Бібліотека – територія толерантності Коло спілкування «Толерантність врятує світ» Бібліотека – територія толерантності Коло спілкування «Толерантність врятує світ» До Міжнародного дня толерантності в шкільній бібліотеці Кам’янець-Подільської ЗОШ №10 зібралися учні 5-Б класу та вихованці бібліотечного гуртка «Юні книголюби» на коло спілкування «Толерантність врятує світ».
Учасники заходу вчилися толерантності, доброти, ввічливості, терпіння, а також відкрито висловлювати свою думку.
Діти дізнались про історію свята; переглянули відео «Толерантність, як основа сучасного світу»; ознайомилися з притчами про любов, прощення, терпіння; розглянули ситуаційні вправи «Як проявляти толерантність» та запропонували вирішення конфліктних ситуацій з позиції толерантної людини; пригадали й записали ввічливі слова притаманні толерантній особистості та створили колаж «Риси толерантної людини».
Допомагали, як завжди, книги Е. Портер «Поліанна», Т. Янсон «Країна Мумі-Тролів», Дж. Роулінг «Гаррі Поттер», М. Енде «Нескінченна історія» та інші.



Завідувачка бібліотеки
Кам’янець-Подільської ЗОШ №10
Ольга Потапова



Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • Бібліотека – територія толерантності Тренінг «Толерантність людини – найважливіша умова миру та злагоди в сім’ї, колективі, суспільстві»
  • Єднає рідна мова
  • Поетичний вернісаж
  • Тиждень толерантності в бібліотеці з кіногероями та героями книг

  • НА ВЕРХ