RSS 2.0

» » Педагог з Ізяславщини - серед переможців Міжнародного конкурсу «Енергозберігаючі традиції народів України і Молдови»
Педагог з Ізяславщини - серед переможців Міжнародного конкурсу «Енергозберігаючі традиції народів України і Молдови»
Категорія: Публікація сайту / Освітні новини з районів та міст Хмельницької обл. / Біологія / Екологія / Природознавство | Автор: Dryzhal | Переглядів: 376
Дата: 20-07-2016, 21:24
Педагог з Ізяславщини - серед переможців Міжнародного конкурсу «Енергозберігаючі традиції народів України і Молдови» Педагог з Ізяславщини - серед переможців Міжнародного конкурсу «Енергозберігаючі традиції народів України і Молдови» Нещодавно завершилось підведення підсумків фінального етапу Міжнародного конкурсу «Енергозберігаючі традиції народів України та Молдови», який було проведено в цьому році Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді Міністерства освіти і науки України спільно з Громадською організацією «Екологічний клуб «Еремурус» (України) і РДЮЦ «Gutta club» (Республіка Молдова).
Активна участь у Конкурсі учнівської молоді і педагогів навчально-виховних закладів України та нашого краю зокрема переконливо засвідчили, що проблема енергоефективності в економіці й повсякденному житті громадян нашої держави сьогодні дуже актуальна, а необхідність ощадливого і ефективного використання національних природних ресурсів спонукає суспільство вишукувати нові можливості для впровадження та розвитку енергозберігаючих технологій, використання найбільш екологічно чистих джерел енергії.
Тематика і спрямування творчих конкурсних робіт яскраво показали, що народи України і Молдови здавна в побуті та господарській діяльності раціонально використовували різні джерела енергії і впроваджували різноманітні способи їх застосування, при цьому не завдаючи шкоди довкіллю.
Відповідно до підсумків журі, серед переможців Конкурсу з України - Рум’янцева Ірина В’ячеславівна, вчитель основ здоров’я Ізяславського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2, ліцей імені Олександра Кушнірука», яка з роботою: «Енергозберігаючі технології українців у минулому» посіла ІІ місце у номінації «Педагогічні роботи» («Пошуково-дослідницькі роботи вчителів»).
Вітаємо Ірину В’ячеславівну зі здобутою перемогою у фіналі Міжнародного конкурсу «Енергозберігаючі традиції народів України та Молдови» і щиро зичимо нових успіхів на ниві педагогічної творчості, навчання й виховання підростаючого покоління рідного краю.

За інформацією Хмельницького ОЕНЦУМ


Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • Міжнародні відзнаки здобули в Польщі юні природолюби і знавці національної кулінарії з Хмельниччини
  • Навчальні заклади Хмельниччини - серед переможців міжнародного конкурсу «Календар GLOBE 2016»

  • НА ВЕРХ