RSS 2.0

» » Юннати і педагоги-натуралісти Хмельниччини - переможці Всеукраїнської акції-змагання «День юного натураліста»
Юннати і педагоги-натуралісти Хмельниччини - переможці Всеукраїнської акції-змагання «День юного натураліста»
Категорія: Публікація сайту / Освітні новини з районів та міст Хмельницької обл. / Біологія / Екологія / Природознавство | Автор: Dryzhal | Переглядів: 191
Дата: 7-02-2022, 09:15
Юннати і педагоги-натуралісти Хмельниччини - переможці Всеукраїнської акції-змагання «День юного натураліста»Національний ЕНЦУМ Міністерства освіти і науки України 01 лютого 2022 року завершив підведення підсумків проведення у 2021 році Всеукраїнської акції-змагання «День юного натураліста» та відзначив відповідним наказом переможців і активних учасників Акції, серед яких є юннати і педагоги-натуралісти з Хмельниччини.
Заходи «Дня юного натураліста» щорічно проводяться з метою активізації роботи з учнівською та студентською молоддю щодо формування її екологічної культури, залучення до практичної природоохоронної діяльності та інших біологічних напрямів, підвищення ефективності навчально-дослідницької роботи вихованців гуртків, учнів та студентів на навчально-дослідних земельних ділянках і задоволення їх потреб у професійному самовизначенні та творчій самореалізації.
У 2021 році, окрім закладів освіти нашої області, на розгляд оргкомітету щорічної Всеукраїнської акції-змагання «День юного натураліста» надіслали свої конкурсні звіти про проведений юннатівський захід заклади позашкільної та загальної середньої освіти ще із 22-х областей України.
Відповідно до рішення журі заходу, Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді Міністерства освіти і науки України нагородив Грамотою учнівський та педагогічний колектив Шепетівського міського центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді - переможців Всеукраїнської акції-змагання «День юного натураліста» у 2021 році, за зайняте ними перше місце (95 балів) і їх змістовну роботу щодо вивчення та збереження природи рідного краю.
Також нагороджені грамотами Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України за змістовну роботу щодо вивчення та збереження природи рідного краю переможці Всеукраїнської акції-змагання «День юного натураліста» у 2021 році за зайняте друге місце (85 балів):
- Біла Аліна Михайлівна, керівник гуртка «Юні лісівники» ЗПО «Центр туризму і краєзнавства учнівської молоді» Нетішинської міської ради Шепетівського району;
- Гоненко Алла Олексіївна, вчитель біології Гімназії № 6 Шепетівської міської ради.
Вітаємо юннатів і педагогів-натуралістів Хмельниччини з високими результатами участі колег з м. Шепетівки й м. Нетішина у проведенні заходів Всеукраїнської акції-змагання «День юного натураліста» у 2021 році та сподіваємося на нові успішні здобутки еколого-натуралістичної творчості дітей і учнівської молоді закладів освіти нашого краю в нинішньому році!

Олена Зотова, методист Хмельницького ОЕНЦУМ.


Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • Національний ЕНЦУМ оголосив проведення Всеукраїнської акції «День натураліста»
  • Всеукраїнська акція «День натураліста»
  • У вересні відбудеться Всеукраїнська акція «День натураліста»
  • Юннати Хмельниччини - серед переможців Всеукраїнської акції «День юного натураліста»

  • НА ВЕРХ