RSS 2.0

» » Юні зоологи-тваринники серед переможців фінального етапу ХІІІ Всеукраїнського конкурсу юних зоологів і тваринників
Юні зоологи-тваринники серед переможців фінального етапу ХІІІ Всеукраїнського конкурсу юних зоологів і тваринників
Категорія: Публікація сайту / Освітні новини з районів та міст Хмельницької обл. / Біологія / Екологія / Виховна робота | Автор: Dryzhal | Переглядів: 491
Дата: 23-02-2017, 07:16
Юні зоологи-тваринники серед переможців фінального етапу ХІІІ Всеукраїнського конкурсу юних зоологів і тваринників Юні зоологи-тваринники серед переможців фінального етапу ХІІІ Всеукраїнського конкурсу юних зоологів і тваринниківНещодавно в Києві на базі Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України відбувся фінальний етап ХІІІ Всеукраїнського конкурсу юних зоологів і тваринників, участь в якому взяли школярі Хмельниччини - переможці заочного етапу
Кращими серед них були представники юннатів та школярів Дунаєвецького району.
Згідно з результатами участі у фіналі заходу в секції «Тваринники», Грамотою Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України нагороджено Матвеєва Богдана, вихованця гуртка «Основи комп’ютерного моделювання з хіміко-біологічним нахилом» Дунаєвецької СЮН, який виконав конкурсну роботу «Вивчення відгодівельних та м′ясних якостей свиней беконного напрямку продуктивності при інтенсивному способі відгодівлі в умовах південного Поділля» та Фіялковську Олесю, ученицю 11 класу Шатавського НВК «ЗОШ І-ІІ ступенів, колегіум» Дунаєвецького району, з роботою «Ефективність використання БВАК «Живина» у відгодівлі курчат-бройлерів в умовах ТОВ «Подільський бройлер».
Організатори всеукраїнського конкурсу побажали школярам і гуртківцям Хмельниччини творчих успіхів і висловили сподівання на їх подальшу успішну участь у заході.

Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • Юннати і школярі Хмельниччини - фіналісти Всеукраїнського конкурсу з флористики та фітодизайну
  • Про результати участі школярів і юннатів області в ХІ Всеукраїнському конкурсі дослідницько-експериментальних робіт з природознавства «Юний дослідник»
  • Юна дослідниця з міста Шепетівки - серед переможців Всеукраїнського конкурсу юних зоологів і тваринників

  • НА ВЕРХ