RSS 2.0

» » Відкриті міські змагання з пішохідного туризму в закритих приміщеннях на Кубок пам’яті Сергія Карпенка завершились.
Відкриті міські змагання з пішохідного туризму в закритих приміщеннях на Кубок пам’яті Сергія Карпенка завершились.
Категорія: Публікація сайту / Освітні новини з районів та міст Хмельницької обл. / Виховна робота | Автор: Dryzhal | Переглядів: 425
Дата: 20-03-2017, 09:33
Відкриті міські змагання з пішохідного туризму в закритих приміщеннях на Кубок пам’яті Сергія Карпенка завершились. Відкриті міські змагання з пішохідного туризму в закритих приміщеннях на Кубок пам’яті Сергія Карпенка завершились. Відкриті міські змагання з пішохідного туризму в закритих приміщеннях на Кубок пам’яті Сергія Карпенка завершились. 17-18 березня у спортивно-тренувальному комплексі пожежної частини проходили Відкриті міські змагання з пішохідного туризму в закритих приміщеннях на Кубок пам’яті Сергія Карпенка. В змаганнях взяли участь 13 команд із м. Рівного СЮТУР, Оржіва, Острозького району (с. Вельбівно, с. Межирич), м.Острога, м. Шепетівки, м. Славути та ЦТКУМ Нетішина.
- Приємно, що на честь світлої пам'яті героя Майдану, бійця- добровольця «Айдару», мого сина Сергія Карпенка та у підтримку миру взяли участь стільки багато дітей, - поділилась мама загиблого Любов Володимирівна.
Приємно, що Кубок пам’яті Сергія Карпенка залишився у старшій групі юних туристів ЦТКУМ м. Нетішина, а у молодшій групі поїхав до ЦТК м. Славути.
ІІ місце у старшій групі: м. Славута, у молодшій –ЦТКУМ м.Нетішин
ІІІ місце у старшій групі: с. Межирич, у молодшій – Оржів -1
- Всі ми бачили, яка запекла спортивна, по-справжньому чоловіча боротьба була у кожній віковій групі», - поділився своїми емоціями по завершенню змагань Олександр Лук’янчук, тренер команди м. Славути.
Майже половина учасників змагань отримали нагороди та подарунки, які нам надали відділ сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Нетішинської міської ради, наші нетішинські меценати Сергій та Галина Сторожук, Валерій Преподобний, Олександр Миклуш, Галина Онофрійчук, Андрій Ткачук, магазин «Офіс-центр», Елла Некрасова із м. Хмельницького.
Організатори та учасники змагань щиро вдячні за розуміння і співпрацю управлінню освіти та відділу сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Нетішинської міської ради, директору ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 Яцюку М.С. та прекрасним працівникам шкільної їдальні, підприємцю – меценату Валерію Преподобному, який забезпечив нам харчування (вечерю і сніданок), колегам із БДТ, керівництву спортивно-тренувального комплексу пожежної частини, медичному персоналу КМЗ НМР «СМСЧ міста Нетішина», які два дні несли чергування, адміністраціям шкіл міста
Впевнена, що такі змагання дадуть нам можливість популяризувати туризм серед учнівської молоді, виховувати гідну зміну Сергію Карпенку.
Зі свого боку ЦТКУМ обов’язково буде робити все можливе, аби географія Відкритих міських змагань з пішохідного туризму в закритих приміщеннях на Кубок пам’яті Сергія Карпенка розширювалася.
Насамкінець представники обласної станції юних туристів із м. Рівного СЮТУР відзначили високий рівень організації та проведення змагань.

Олена Матус, директор ЦТКУМ м.Нетішин


Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • Дошкільне виховання у Городку
  • І знову з перемогою!
  • Панель керування

    Логін
    Пароль

    Календар

    «    Вересень 2024    »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
     1
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    23242526272829
    30 

    Наша адреса:


    29013, м. Хмельницький
    вул. Проскурівського Підпілля, 139
    E-mail:
    hoippo@ukr.net
    visnykhm@i.ua
    majbuttya@gmail.com

    Популярне


    НА ВЕРХ