RSS 2.0

» » Екскурсія до обласного літературного музею
Екскурсія до обласного літературного музею
Категорія: Публікація сайту / Освітні новини з районів та міст Хмельницької обл. / Українська мова та література | Автор: Dryzhal | Переглядів: 473
Дата: 1-06-2017, 12:12
Екскурсія до обласного літературного музеюЕкскурсія до обласного літературного музею 30 травня 2017 року відбулася зустріч учителів української мови та літератури з майстрами слова Хмельниччини в обласному літературному музеї. В. Міхалевський, М. Клец, В. Горбатюк, Маліш П.І. та А.Ненцінський познайомили педагогів області зі своєю творчістю та літературною спадщиною нашого Подільського краю.
Відгуки педагогів
Культурний острівець в центрі Хмельницького
Дякую організаторам зустрічі (Пулатовій Л.Й., завідувачу кафедрою теорії і методики суспільно-гуманітарних дисциплін та Манзюк С.А. методисту української мови та літератури) з письменниками Хмельниччини та екскурсію експозиціями обласного літературного музею. Завдяки культурі та професіоналізму Василя Горбатюка, ми відчули подих творчої літературної спадщини нашого краю, щирої любові до Поділля.
Зустріч із митцями слова сьогодні стала знаковою. Письменники познайомили нас із збірками ліричних віршів, прозою. Твори про любов, життєві історії, Поділля, Полісся, Україну – індивідуальні та неповторні.
Позитивні емоції, гарний настрій, неймовірні враження, щирість доторкнулися наших душ і сердець. Зворушливу атмосферу підтримували наші щедрі оплески.
Митці нашого краю зберігають самобутні традиції народу та культурно-історичні цінності України.
Хай доля буде прихильною до Вас – дарує здобутки, звершення та творчу наснагу! Зичу невичерпної енергії для втілення у життя нових ідей, активної і продуктивної діяльності на нелегкій і відповідальній ниві.
Освітяни (курси підвищення кваліфікації: вчителі української мови та літератури).
30.05.2017р. Ткачук Ірина Вахтангівна
Відгук про зустріч
30 травня 2017 року перебуваючи на зустрічі з майстрами слова Хмельниччини в обласному літературному музеї, я отримав масу позитивних емоцій і був приємно вражений.
Щира подяка за організацію цієї зустрічі та професіоналізм.
В. Міхалевський, М. Клец, В. Горбатюк, Маліш П.І. та А.Ненцінський швидко завоювали симпатії слухачів. Коли вони знайомили з своїми поезіями, всі проблеми було забуто, і ми поринули у світ прекрасного. Їхнє слово збуджувало думку, захоплювало і вражало.
Ця зустріч залишила тепло і радість від спілкування, бажання прочитати ще більше творів.
З повагою, шанувальник українського слова Стаднік Руслан Володимирович.

Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • На курсах вчителів української мови

  • НА ВЕРХ