RSS 2.0

» » Стаття Дюдневої Н.М.
Стаття Дюдневої Н.М.
Категорія: Публікація сайту / Освітні новини з районів та міст Хмельницької обл. / Здоров'язберігаючі технології | Автор: Dryzhal | Переглядів: 464
Дата: 1-02-2018, 14:50
Стаття Дюдневої Н.М.
Дюднєва Надія Михайлівна, методист науково-методичного центру


Хочеш бути здоровим - бігай,
хочеш бути сильним - бігай,
хочеш бути красивим - бігай,
хочеш бути розумним - бігай.

Система науково-методичного супроводу оздоровчої рухової активності науково-методичного центру управління освіти і науки Кам’янець-Подільської міської ради


Усе життя людини, від моменту зачаття, пов'язане з рухом. Рух лежить в основі будь-якої сфери людської життєдіяльності, в основі всіх процесів, які відбуваються в тілі та мозку людини.
Людина розвивається гармонійно й цілісно тоді, коли в основі її розцінку - інтеграція тіла і мозку, інтеграція думки, дії, почуттів та емоцій. Тому закономірно, що метою Національної стратегії з оздоровчої рухової активності в Україні на період до 2025 року «Рухова активність-здоровий спосіб життя-здорова нація» є формування у суспільстві умов до оздоровчої рухової активності та здорового способу життя для формування здоров'я громадян як найвищої соціальної цінності в державі.
Повна стаття - dyudnyeva-stattya.zip [25.89 Kb] (cкачувань: 7)

Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • Стаття Колесник І. В.

  • НА ВЕРХ