RSS 2.0

» » Завжди сучасний Шевченко. Вечір-колаж
Завжди сучасний Шевченко. Вечір-колаж
Категорія: Публікація сайту / Шевченко / Бібліотечна справа / Виховна робота | Автор: Zaspa | Переглядів: 41
Дата: 7-03-2024, 11:42

Згадка про Тараса Шевченка викликає ряд звичних асоціацій – геніальний поет з нелегкою долею. Але в очах сучасників Великий Кобзар виглядає дещо інакше: бунтар та модник, що мав у житті багато суперечливих моментів, про які не звикли говорити. Кожне покоління відкриває в ньому щось нове для себе.

Відкривали для себе Шевченка по-новому й учні 9-В класу, читачі бібліотеки Кам'янець-Подільського ліцею № 10 та користувачі бібліотеки-філії № 7.

Учасникам заходу було запропоновано поглянути на Кобзаря, як на справжнього українського супергероя. У процесі обговорення пригадали широко- та маловідомі рядки з творчості поета, презентували мистецький доробок Кобзаря, слухали сучасні пісні, автором текстів яких є Тарас Григорович.

А про Шевченка як архітектора повідали викладачі та студенти Кам'янець-Подільського коледжу будівництва, архітектури та дизайну. Розповіли про проєкт «Хата Мрія», що має реалізуватися за ідеями самого Кобзаря. Учасникам заходу запропонували взяти участь у воркшопі, й уявити себе дизайнерами, архітекторами та з підручних матеріалів створити своє бачення "Хати Мрії".

Шевченко – легендарний, бо він різний. У його постаті – безліч світів, поглядів, можливостей. Він завжди близький нам, завжди актуальний і сучасний.



Завідувач бібліотеки

Кам’янець-Подільського ліцею №10

Ольга ПОТАПОВА



Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • Гра-квест «Що ми знаємо про Тараса?»
  • "Слово Тараса - наша окраса" Поетичний колаж
  • «Єднаймо душі словом Кобзаря» Всеукраїнський марафон дитячого читання

  • НА ВЕРХ