RSS 2.0

» » Твори Василя Сухомлинського – це золоті розсипи мудрості
Твори Василя Сухомлинського – це золоті розсипи мудрості
Категорія: Публікація сайту / Бібліотечна справа | Автор: Zaspa | Переглядів: 986
Дата: 6-11-2018, 10:24
Твори Василя Сухомлинського – це золоті розсипи мудрості З 01 по 31жовтня 2018 року у загальноосвітній школі І – ІІІ ступенів № 4 м. Славути проходив Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек під гаслом «Шкільна бібліотека – центр творчого розвитку дитини» (до 100 – річчя від дня народження Василя Олександровича Сухомлинського).
За своє коротке життя Василь Олександрович зробив дуже багато для дітей і взагалі для педагогічної науки.
Його твори – то щирі і мудрі уроки великого душею і талантом вчителя. Вони розкривають перед нами красу навколишнього світу й рідного слова. Навчають людяності й мудрості. Вони заставляють думати, робити висновки, приймати рішення.
У рамках Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек було проведено ряд цікавих та різнопланових заходів, які охоплювали всі вікові категорії книгокористувачів.
У шкільній книгозбірні була розгорнута книжкова виставка «Великий педагог, великий Добротворець», створена віртуальна виставка «Василь Сухомлинський дорослим та дітям», режим доступу за посиланням https://sites.google.com/site/school4sla/biblioteka/virtualni-vistavki, для учнів 2 класу була проведена зустріч в країні Читалії «Як Оленка скарб шукала», для учнів 3-Б класу бесіда-подорож «Криниця людської мудрості Сухомлинського», а для учнів 4-А класу прес-калейдоскоп «Творчість Василя Сухомлинського - дітям», режим доступу за посиланням https://sites.google.com/site/school4sla/biblioteka/ekspres-informacia, завдяки співпраці з вчителями української мови та літератури Мельник В.В. та Огородник І.Ф. був проведений літературний конкурс «Моя історія про книгу та читання», при підтримці вчителя образотворчого мистецтва Кондратюк І.Л. пройшов День бібліотворчості «Малюємо казку», режим доступу за посиланням https://sites.google.com/site/school4sla/biblioteka/prezentacia, при активній взаємодії класних керівників пройшло родинне читання «Я прочитаю тобі казку», режим доступу за посиланням https://sites.google.com/site/school4sla/biblioteka/prezentacia, було створено буктрейлер на книгу В.О.Сухомлинського «Майже чарівна розмова», режим доступу за посиланням https://youtu.be/a4zIgaOwRnw, колекцію мультимедійних вправ «Серце віддаю дітям» режим доступу за посиланням https://learningapps.org/5704657, пазли «Книги Василя Сухомлинського», режим доступу за посиланням https://sites.google.com/site/school4sla/biblioteka/pazli.
Завдяки благодійній акції «Подаруй бібліотеці книгу», яка проходила в рамках місячника, фонд шкільної книгозбірні поповнився на 25 примірників художньої літератури. Участь у цікавих заходах, іграх, конкурсах сприяло заохоченню дітей до читання книг, творчості, пізнання, збагатило знаннями про творчий та життєвий шлях письменника і педагога, позиціонуванню шкільної бібліотеки, як центру духовного саморозвитку.

Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • Шкільна бібліотека – центр творчого розвитку дитини
  • Щоб пізнати душу дитини, її треба бачити в природі. Василь Сухомлинський
  • Шкільна бібліотека – за здоровий спосіб життя

  • НА ВЕРХ