RSS 2.0

» » Моніторингові дослідження стану психологічної готовності керівників
Моніторингові дослідження стану психологічної готовності керівників
Категорія: Публікація сайту / Управління освітою | Автор: Dryzhal | Переглядів: 594
Дата: 13-11-2018, 16:46
Моніторингові дослідження стану психологічної готовності керівників Моніторингові дослідження стану психологічної готовності керівників8 листопада 2018 року було проведено вебінар для керівників закладів ЗСО, їхніх заступників, працівників методичних служб міст, районів, ОТГ, психологів закладів ЗСО. У рамках заходу було висвітлено два питання – про моніторингові дослідження стану психологічної готовності керівників закладів ЗСО до управлінської діяльності та соціологічного дослідження щодо стану підготовки учнів старших класів до ЗНО.
Сергій Володимирович Білошицький, доцент кафедри менеджменту та освітніх технологій, завідувач науково-методичного центру організації наукової роботи та моніторингових досліджень, доктор політичних наук, доцент, актуалізував проблему необхідності покращення показників управлінської діяльності керівників закладів ЗСО на основі моніторингового підходу та, відповідно, розроблення концепції та інструментарію таких досліджень. Він презентував деякі результати соціологічних розвідок, проведених Хмельницьким ОІППО упродовж останніх шести років.
Оксана Володимирівна Шевчишена, методист науково-методичного центру організації наукової роботи та моніторингових досліджень, кандидат психологічних наук, презентувала навчально-методичний посібник «Моніторинг психологічної готовності керівників закладів загальної середньої освіти до управлінської діяльності», підготовлений нею на численні замовлення керівників та педагогічних працівників області. Презентація супроводжувалася ознайомленням із підходами щодо написання посібника: висвітлювалися мета та завдання подібних досліджень, їх наукове підґрунтя, критерії психологічної готовності до керівної діяльності та інструментарій на їх відстеження, організаційні моменти організації та проведення моніторингового дослідження психологічної готовності керівників закладів загальної середньої освіти до управлінської діяльності тощо.
Ознайомитися та безкоштовно завантажити посібник можна за посиланням – https://goo.gl/Ezj3uA
Світлана Сергіївна Мітягіна, методист науково-методичного центру організації наукової роботи та моніторингових досліджень, презентувала концепцію обласного соціологічного дослідження щодо підготовки учнів до ЗНО, яке заплановане на листопад-грудень 2018 року. У ході висвітлення даного питання було доведено актуальність даного дослідження, окреслено основні завдання, що ставляться перед його організаторами.

Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • Моніторинг стану профільного навчання у старшій школі
  • Про проведення тренінгів з циклу «Моніторингові дослідження стану навколишнього природного середовища»
  • ТАЙМ-МЕНЕДЖМЕНТ У ДІЯЛЬНОСТІ КЕРІВНИКІВ

  • НА ВЕРХ