RSS 2.0

» » Майбутнє лісу в твоїх руках
Майбутнє лісу в твоїх руках
Категорія: Публікація сайту / Природознавство / Управління освітою | Автор: Dryzhal | Переглядів: 421
Дата: 22-03-2019, 08:41
Майбутнє лісу в твоїх руках Майбутнє лісу в твоїх руках Майбутнє лісу в твоїх руках Майбутнє лісу в твоїх руках21 березня, у міжнародний День лісів, стартує громадська акція Державного агентства лісових ресурсів України «Майбутнє лісу у твоїх руках», яка триватиме до 20 квітня – Дня довкілля. Цей день проголошений Генеральною асамблеєю ООН у 2012 році. Цього року він проходитиме під загальним гаслом «Ліси та освіта».
22 члени Нетішинського учнівського лісництва втілили на практиці свої знання з лісовідновлення. Під пильним та надійним керівництвом свого наставника лісничого Андрія Ткачука, керівника гуртків Аліни Білої та Олени Матус, директора КПНЗ «Центр туризму і краєзнавства учнівської молоді», сьогодні посадили 4300 саджанців сосни звичайної на площі 0,6га.
Хоч день був прохолодний, але дітей зустріли турбота, порада і подяка від старших товаришів. Після посадки лісівники почастували дітей солодощами та соком.
«Посадити нове дерево — це не просто взяти сіянець і втикнути його в лунку. Це дуже відповідальний процес. Садити ліс потрібно тільки з хорошими думками. Щоб через кілька десятків років ви повернулися на це ж місце і щиро пораділи з того, що попрацювали на совість», - зауважив Андрій Ткачук.
Підліткам на все життя запам’ятається цей день, коли вони тримали у своїх руках сіянець, з якого виросте струнка сосна… вони посадили не одне дерево, а ліс.
Олена Матус, директор КПНЗ «ЦТКУМ» м. Нетішин


Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • ЩОРІЧНА АКЦІЯ «МАЙБУТНЄ ЛІСУ В ТВОЇХ РУКАХ» СТАРТУВАЛА або МАЙСТЕР-КЛАС ВІД АНДРІЯ ТКАЧУКА
  • МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЛІСУ
  • У Всесвітній день лісів юні лісівники Нетішина розпочали заходи всеукраїнської акції «Майбутнє лісу в твоїх руках»
  • 21 березня - Міжнародний день лісу та стартує Всеукраїнська акція «Майбутнє лісу у твоїх руках»
  • Чисто там, де не смітять!
  • Панель керування

    Логін
    Пароль

    Календар

    «    Вересень 2024    »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
     1
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    23242526272829
    30 

    Наша адреса:


    29013, м. Хмельницький
    вул. Проскурівського Підпілля, 139
    E-mail:
    hoippo@ukr.net
    visnykhm@i.ua
    majbuttya@gmail.com

    Популярне


    НА ВЕРХ