RSS 2.0

» » Патріотичний калейдоскоп «Я люблю Україну»
Патріотичний калейдоскоп «Я люблю Україну»
Категорія: Публікація сайту / Бібліотечна справа | Автор: Zaspa | Переглядів: 319
Дата: 23-01-2020, 13:22
Патріотичний калейдоскоп «Я люблю Україну» Патріотичний калейдоскоп «Я люблю Україну» Патріотичний калейдоскоп «Я люблю Україну» В рамках відзначення Дня Соборності України у Кам’янець-Подільській ЗОШ №10 шкільним бібліотекарем Ольгою Потаповою та вчителем історії Анжелою Ковальською 20 січня 2020 року для учнів 5-х класів був проведений патріотичний калейдоскоп «Я люблю Україну».
Метою заходу було закріплення знань учнів про соборність України, єднання її народу; поглиблення знань про iсторичний факт злуки українського народу та його значення; виховання поваги до Батьківщини, до її державних символів, традицій, до історичного минулого нашого народу та сьогодення.
Захід пройшов в ігровій формі, на якому учні показали свої знання з історії рідної землі: розгадували кросворди, виконували інтерактивні вправи та створювали живий ланцюг «Діти об’єднують Україну», як символ Соборності України.
Відеоролик можна переглянути за посиланням:


Завідувачка бібліотеки Ольга Потапова


Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • Патріотична ART-територія «Розмалюй свою країну»
  • Жовтневий різнобарв
  • Я люблю тебе, матусю! Свято до Дня матері у ЗОШ №10 м. Кам'янець-Подільському

  • НА ВЕРХ