RSS 2.0

» » ПРИРОДА ОЧИМА ДІТЕЙ
ПРИРОДА ОЧИМА ДІТЕЙ
Категорія: Публікація сайту / Бібліотечна справа | Автор: Zaspa | Переглядів: 516
Дата: 10-11-2020, 10:16
ПРИРОДА ОЧИМА ДІТЕЙ Формування гуманного ставлення до природи – основне завдання екологічного виховання, яке реалізується шляхом розвитку в дітях співчуття, співпереживання до всіх живих істот на планеті.
Людина – частина природи, але найчастіше саме вона робить згубний вплив на навколишній світ. Формування активної позиції «захисника і друга» світу природи є основою у вихованні екологічної культури школярів. Отримані знання про навколишній світ повинні підкріплюватися практичною діяльністю та наочними прикладами для того, щоб діти бачили позитивний результат своєї діяльності і мали бажання удосконалювати свої досягнення. Саме тому учні нашої гімназії взяли участь у мистецькому конкурсі «Природа очима дітей».
На конкурс були представлені малюнки та фотографії, у яких вихованці зобразили почуття любові до рідної природи та розуміння її краси. Дитячі роботи надзвичайно цікаві, багато малюнків виконано на високому професійному рівні.
Загалом, дитячий розум юних авторів по-дорослому мотивує, що сьогодні як ніколи перед нами стоїть завдання про необхідність зміни свого ставлення до природи. Діти не по-дитячому «глибокі» в своїх роздумах, бачать основою розвитку майбутнього гармонію людини і природи, виділяють головне – збереження природи для нащадків.
Віта ЯРМОЛЮК, бібліотекар Малоскнитської гімназії


Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • Читацький оnline-марафон «Природа – це книга, яку треба читати серцем»
  • Підведено підсумки щорічного обласного заочного конкурсу «Природа України очима дітей Хмельниччини»
  • Учні Староушицького ліцею взяли участь в екологічному конкурсі «Вчимося сортувати»
  • Охорона природи в Україні

  • НА ВЕРХ