RSS 2.0

» » Хмельницька обласна державна адміністрація відзначила за працю кращі колективи педагогів-натуралістів
Хмельницька обласна державна адміністрація відзначила за працю кращі колективи педагогів-натуралістів
Категорія: Публікація сайту / Освітні новини з районів та міст Хмельницької обл. / Біологія / Екологія / Природознавство | Автор: Dryzhal | Переглядів: 760
Дата: 21-01-2021, 14:03
Хмельницька обласна державна адміністрація відзначила за працю кращі колективи педагогів-натуралістів За вагомий внесок у розвиток позашкільної освіти, еколого-натуралістичноі роботи учнівської молоді в закладах освіти області та з нагоди 95-річчя юннатівського руху в Україні, голова Хмельницької обласної державної адміністрації Сергій Гамалій відзначив Подякою з цінним подарунком Адміністрації працю колективів педагогів-натуралістів Шепетівського міського центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді (директор - Відмінник освіти України Тетяна МАНІЙЧУК) та Дунаєвецької міської станції юних натуралістів (директор - Марта ЧЕКМАН).
Висока оцінка облдержадміністрацією педагогічної праці трудових колективів цих профільних позашкільних закладів ще раз засвідчила про серйозну увагу, яку приділяє обласна влада збереженню й розвитку системи позашкілля, їх матеріальному і кадровому забезпеченню, підтримці творчо працюючих педколективів та їх трудолюбивих вихованців - юннатів.
Крім цього, Департамент освіти і науки облдержадміністрації та Хмельницький обласний ЕНЦУМ нещодавно також відзначили грамотами обох керівників та ряд кращих педагогів-натуралістів цих закладів.
Варто відзначити, що шепетівські натуралісти та їх дунаєвецькі колеги багато років поспіль упевнено утримують за собою лідируючі позиції в еколого-натуралістичній творчості не лише на теренах рідного краю, а й на всеукраїнському рівні, за що мають ряд почесних відзнак і заслужених високих нагород від столичної дирекції Національного ЕНЦУМ Міністерства освіти і науки України та Інституту проблем виховання Національної академії педагогічних наук України. Більш детально про здобутки цих обох позашкільних закладів можна довідатися на сайті Хмельницького обласного ІППО за посиланнями: http://visnyk.hoippo.km.ua/infomain/5835-yunnatvskomu-ruhu-v-ukrayin-95.html та http://visnyk.hoippo.km.ua/infomain/5961-yunnatvskomu-ruhu-v-ukrayin-95-yunnati-hmelnichchini-dunayevecka-stancya-yunih-naturalstv.html ).
Сподіваємось, що нинішня нагорода цим трудовим колективам від Хмельницької ОДА стане новим стимулом для творчості і яскравих трудових звершень дорослих та юних натуралістів Шепетівщини й Дунаєвеччини.

Олена Зотова, методист Хмельницького ОЕНЦУМ.



Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • Хмельницька обласна рада відзначила Грамотою колективи кращих педагогів-натуралістів.
  • Натуралісти Хмельниччини серед переможців Відкритого рейтингу якості позашкільної освіти «Золота когорта позашкільників»
  • Натуралісти Хмельниччини знову серед переможців Всеукраїнського рейтингу якості позашкільної освіти «Золота когорта позашкільників України»
  • Юннати Хмельниччини знову лідирують у Золотій когорті позашкільників України
  • Натуралісти Хмельниччини - у Золотій когорті позашкільників України

  • НА ВЕРХ