RSS 2.0

» » Акція: «Напиши листа солдату»
Акція: «Напиши листа солдату»
Категорія: Публікація сайту / Освітні новини з районів та міст Хмельницької обл. / Історія України / Виховна робота | Автор: Dryzhal | Переглядів: 626
Дата: 16-12-2015, 09:33
Акція: «Напиши листа солдату» Акція: «Напиши листа солдату» Акція: «Напиши листа солдату» Акція: «Напиши листа солдату» Акція: «Напиши листа солдату» Складний для нашої країни час. Тисячі українських чоловіків залишили родини, свої мирні заняття заради повернення миру і спокою в кожен дім. Найменше, що ми, діти, можемо зробити для них, — передати теплі і зворушливі слова підтримки.
Для підняття бойового духу воїнам-визволителям вихованці Краєзнавчого центру відділу освіти Нетішинської міської ради активно включилися в акцію «Напиши листа солдату». Юні краєзнавці і туристи своїми руками підготували незвичайні новорічні різдвяні листівки із сюрпризом, які відправлять на передову, на Схід України. В них по-дитячому висловлені побажання скорішої перемоги, побажання триматися, слова подяки, а також вихованці запевнили, що дуже чекають на своїх героїв. Діти хочуть МИРУ! Всі листи зворушливі, просякнуті любов’ю та турботою, гордістю та вдячністю за подвиги українських солдатів. В кожному листі прохання : «Поверніться живими!». Кожен лист сповнений щирим патріотизмом.

Олена Матус, директор Краєзнавчого центру м. Нетішин


Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • НАДІШЛИ РІЗДВЯНОГО ЛИСТА СУСІДУ громадянська акція українських дітей
  • З відданістю Україні…

  • НА ВЕРХ