RSS 2.0

» » Риторика - ключ до успіху
Риторика - ключ до успіху
Категорія: Публікація сайту / Освітні новини з районів та міст Хмельницької обл. / Українська мова та література | Автор: Dryzhal | Переглядів: 428
Дата: 2-04-2018, 08:37
Риторика  - ключ до успіху Риторика  - ключ до успіхуРиторика  - ключ до успіху Відповідно до плану роботи Хмельницького ОІППО 28 березня 2018 р. у Летичівському НВК №2 «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - гімназія» 28.03.18 року відбувся семінар вчителів української мови та літератури на тему : «Риторика - ключ до успіху». (Вивчення практичної риторики у 10-11 класах за новими програмами). Семінар провела завідувач сектору української та зарубіжної філології, методист української мови та літератури Хмельницького ОІППО Манзюк Світлана Андріївна, яка ознайомила з новими навчальними програмами з української мови та літератури для 10-11 класів, донесла думку до вчителів – словесників про необхідність вивчення риторики в 10-11 класах.
Головний спеціаліст відділу освіти молоді та спорту Летичівської селищної ради Човча А.Г. ознайомила присутніх з передовим педагогічним досвідом і творчими знахідками вчителів громади. Заступник директора з навчально-виховної роботи Івасюк Г.І. презентувала заклад.
Практичну частину семінару розпочали учителі української мови та літератури гімназії: Тисячна О.І., Степанова Т.А., Ковальчук А.А., які поділились досвідом використання хмарних сервісів Office 365 та Online- ресурсів у підготовці до ЗНО на уроках української мови та літератури, а саме: створення колективної презентації в Microsoft Office PowerPoint, та Online-опитування в Microsoft Office Forms.
Присутні педагоги стали учасниками майстер-класів, мали можливість обговорити моделювання форм і методів створення системи розвитку професійної майстерності й особистісного самовдосконалення.

Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • Педагогічна практика вчителів-філологів
  • Сучасний урок української літератури
  • На курсах вчителів української мови
  • Школа передового педагогічного досвіду вчителів української мови та літератури у Красилові

  • НА ВЕРХ