RSS 2.0

» » Здоров'я через освіту
Здоров'я через освіту
Категорія: Публікація сайту / Освітні новини з районів та міст Хмельницької обл. / Вчимося жити разом (ВЖР) | Автор: Dryzhal | Переглядів: 656
Дата: 8-02-2018, 07:53
З метою впровадження спільного проекту Громадської організації «Дитячий фонд «Здоров’я через освіту» та Представництва дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) «Вчимося жити разом» у шкільний курс «Основи здоров’я» (1-9 кл.) та інтеграції його у виховну роботу, 24 січня на базі Інформаційно-методичного центру райметодкабінету відбувся тренінг учителів початкових класів, основ здоров’я та класних керівників.
Методист відділу освіти, молоді та спорту Красилівської міської ради, тренер-консультант проекту Щиборовська Т.В. провела теоретичні та практичні заняття у два етапи для 36 педагогів навчальних закладів Красилівської міської ради та району.
У ході тренінгу учасники ознайомилися із метою та змістом проекту, порядком проходження онлайн-курсів «Вчимося жити разом» та «Основи здоров’язбережної компетентності», на практичних вправах відпрацювали методи та форми роботи з учнями.

02, 06 лютого 2018 року в інформаційно-методичному центрі відділу освіти, молоді та спорту Красилівської міської ради під керівництвом методиста Щиборовської Т.В. було проведено другий етап тренінгового навчання педагогів за програмою тематичного курсу «Вчимося жити разом». У роботі тренінгу взяли участь 15 педагогів, які викладають предмет «Основи здоров’я» у 1-9 класах, педагоги-організатори, класні керівники. Педагоги відпрацювали тренерські вміння та навички за темами «Наука спілкування» (2 клас) та «Спілкування і розбудова стосунків» ( 9 клас).

Здоров'я через освіту Здоров'я через освіту Здоров'я через освіту Здоров'я через освіту

Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • «Вчимося жити разом» з учителями основ здоров’я навчальних закладах Ярмолинецького району
  • Вчимося жити разом у Кам'янці-Подільському
  • Online курси для вчителів "Основи здоров'я"
  • Нарада координаторів
  • Вчимося жити разом

  • НА ВЕРХ