RSS 2.0

» » Книжка «Апокаліпсис: 40 правил виживання»
Книжка «Апокаліпсис: 40 правил виживання»
Категорія: Публікація сайту / Бібліотечна справа / Виставки бібліотеки ХОІППО / Виховна робота | Автор: Zaspa | Переглядів: 163
Дата: 4-04-2022, 11:42
Книжка «Апокаліпсис: 40 правил виживання» Книжка «Апокаліпсис: 40 правил виживання» Книжка «Апокаліпсис: 40 правил виживання» Видавництво ARTBOOKS оприлюднило для перегляду в електронному форматі книжку «Апокаліпсис: 40 правил виживання».

Автор - Юрій Нікітінський, Ілюстратор - Еліна Цильке.

«Ми зробили все можливе і неможливе, щоб діти і дорослі були готові до будь-якої надзвичайної ситуації. Аби поділитися цікавою та корисною інформацією, яка могла б знизити рівень тривоги і сприйматися із легкістю та навіть гумором! Позитивне ставлення до життя навряд чи захистить вас від вірусів та епідемій, але воно допоможе вам уникнути паніки та стресу. Недарма кажуть, що сміх корисний для нашого організму :)»
Книжка несе в собі місію позбавити дітей різних страхів, навчити не панікувати, діяти помірковано у незрозумілій ситуації та стати мегадосвідченим виживальцем на випадок катастроф будь-якого штибу. А ще вона створена для сімейного читання, адже містить серед іншого дуже близькі кожному з нас приклади із життя, в яких дорослі неодмінно впізнають себе і посміхнуться.

Покликання для перегляду
https://artbooks.ua/apokalipsys_40_pravyl_vyzhyvannia



Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • Значення та розуміння книги для сучасного школяра
  • Хмельницькі рятувальники ДСНС навчають юннатів ХОЕНЦУМ виконувати вимоги Правил пожежної безпеки та дбати про збереження свого життя і здоров’я

  • НА ВЕРХ