RSS 2.0

» » У Національному ЕНЦУМ відбудеться ІІІ Всеукраїнський екологічний форум «Освіта для збалансованого розвитку»
У Національному ЕНЦУМ відбудеться ІІІ Всеукраїнський екологічний форум «Освіта для збалансованого розвитку»
Категорія: Публікація сайту / Біологія / Екологія / Виховна робота | Автор: Dryzhal | Переглядів: 1 907
Дата: 6-03-2017, 15:30
У Національному ЕНЦУМ відбудеться ІІІ Всеукраїнський екологічний форум «Освіта для збалансованого розвитку» Відповідно до Плану семінарів-практикумів для педагогічних працівників позашкільних навчальних закладів на 2017 рік, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 27.12.2016 року № 1626 та листа МОН від 01.03.2017 року № 3-138, з 12 до 13 квітня цього року у місті Києві Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді спільно із Всеукраїнською екологічною лігою проводять ІІІ Всеукраїнський екологічний форум «Освіта для збалансованого розвитку» (див. Програму Форуму у додатку до листа МОН за посиланням: https://nenc.gov.ua/wp-content/uploads/2017/01/3-138.pdf).
Мета заходу, який відбудеться на базі Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України – обговорення проекту «Стратегії сталого розвитку України на період до 2030 року» та завдань освітян щодо її реалізації, сприяння співпраці органів державної влади, місцевого самоврядування, громадських організацій, науки, підвищення рівня відповідальності та зацікавленості у міжгалузевому співробітництві, налагодження та зміцнення міжнародного співробітництва щодо збереженні довкілля.
До участі у Форумі запрошуються педагогічні та науково-педагогічні працівники загальноосвітніх, позашкільних і вищих навчальних закладів, яким необхідно до 22 березня ц.р. пройти on-line-реєстрацію та подати методичні матеріали з досвіду роботи для збірки на електронну адресу:
ForumOsvitaSD@gmail.com (тема листа – «Екологічний форум»). Вимоги до матеріалів для збірки розміщені на сайті www.nenc.gov.ua.
В програмі заходу – пленарні та секційні засідання, дискусійні майданчики, «круглі столи», презентації, виставки тощо.
За підсумками роботи Форуму буде виданий збірник матеріалів.
Заїзд та реєстрація учасників – 12 квітня ц.р. до 13.00 год. за адресою: м. Київ, вул. Вишгородська, 19, Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді.
Від`їзд – 13 квітня ц.р. після 15.00 год. Організатори просять учасників Форуму завчасно придбати квитки на зворотний шлях. Витрати на їх відрядження здійснюються за рахунок відряджуючих організацій.
Національний ЕНЦУМ має спальний корпус та їдальню власного готельного комплексу, що дозволяє забезпечити учасників заходу комфортними умовами проживання і харчуванням із розрахунку: проживання в готельному комплексі НЕНЦ - від 200,00 грн. до 250,00 грн. за добу (для дорослих), для учнів – від 100,00 грн. до 150,00 грн. за добу; триразове харчування в їдальні - 70,00 грн.
Детальна інформація – за тел.: 0(44) 430-02-60, 430-43-90, 430-04-91, (контактна особа – Тамара Радченко); e-mail: radchenko@nenc.gov.ua; сайт: www.nenc.gov.ua.
Просимо довести зазначену інформацію до відома підвідомчих навчальних закладів та сприяти участі їх педагогів у ІІІ Всеукраїнському екологічному форумі «Освіта для збалансованого розвитку».

За матеріалами Хмельницького ОЕНЦУМ



Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • Про проведення тренінгів з циклу «Моніторингові дослідження стану навколишнього природного середовища»
  • Оголошено проведення Всеукраїнського конкурсу молодіжних проектів з енергозбереження «Енергія і середовище»
  • Натуралісти проводять Всеукраїнський біологічний форум учнівської та студентської молоді «Дотик природи»
  • ІІ Всеукраїнський форум "Освіта для збалансованого розвитку"
  • ІІ Всеукраїнський форум "Освіта для збалансованого розвитку"

  • НА ВЕРХ