RSS 2.0

» » ПРИРОДНИЧО-КРАЄЗНАВЧІ ЕКСКУРСІЇ ДЛЯ УЧНІВ ТА ЮННАТІВ НА БАЗІ ДЕНДРОПАРКУ «ЮННАТІВСЬКИЙ»
ПРИРОДНИЧО-КРАЄЗНАВЧІ ЕКСКУРСІЇ ДЛЯ УЧНІВ ТА ЮННАТІВ НА БАЗІ ДЕНДРОПАРКУ «ЮННАТІВСЬКИЙ»
Категорія: Публікація сайту / Географія / Екологія / Природознавство / Виховна робота | Автор: Zaspa | Переглядів: 416
Дата: 6-06-2024, 11:23
Хмельницькі школярі залюбки відвідують у мікрорайоні Гречани свою Школу юннатів, що розміщується у красивому столітньому будинку на території дендропарку «Юннатівський», який з 2020 року має природозаповідний статус.
Сходяться сюди з великою охотою, адже тут пройшло юннатівське дитинство у їхніх татусів і мамусь, дідусів і бабусь, тут не лише красиво та затишно, а ще й можна почути, побачити і дізнатися для себе багато нового та цікавого, особливо в травневі й червневі дні, коли там все зеленіє, цвіте, духмяно пахне, гудять бджоли та щебечуть-виспівують птахи, а в школі пролунав останній дзвоник і розпочинаються літні канікули, природничо-краєзнавчі екскурсії, дозвілля й розваги.
Юннати як завше гуртуються для цього у своїх педагогів-натуралістів.
Так керівник еколого-натуралістичних гуртків молодшого шкільного віку Лариса Миколаївна Кліщар разом з учнями СЗОШ І-ІІІ ступенів № 29 міста Хмельницького та юннатами гуртків флористів і садівництва ХОЦКТЕВУМ у погожий сонячний і теплий день провели навчально-пізнавальну екскурсію об’єктами екологічної стежки у дендропарку «Юннатівський» та продемонструвала для екскурсантів ряд проведених цікавих досліджень з лікарськими рослинами, які вирощуються юннатами на навчально-дослідній земельній ділянці.
Цікавою та змістовною для юних природолюбів була й екскурсія на виставку кращих конкурсних робіт у конференц-залі закладу, що проводилася після фіналу обласного дитячого заочного конкурсу «Природа України очима дітей Хмельниччини».
Відтепер такі природничо-краєзнавчі екскурсії груп учнів із місцевих шкіл, НВК, ліцеїв та гімназій відбуватимуться у нашому закладі частіше, адже із закінченням навчального року настала пора літніх канікул, відпочинку, дозвілля та оздоровлення дітей, а на допомогу їх вчителям прийдуть наші педагоги-натуралісти.

Юлія Петраш, керівник гуртків ХОЦКТЕВУМ


Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • ВИВЧАЮЧИ І ДОСЛІДЖУЮЧИ НАВКОЛИШНІЙ СВІТ, ПІЗНАЄМО ПРИРОДУ Й МИНУЛЕ РІДНОГО КРАЮ
  • ВИВЧАЄМО І ПІЗНАЄМО ДОВКІЛЛЯ ТА СЛАВНЕ МИНУЛЕ РІДНОГО КРАЮ
  • НА БАЗІ ДЕНДРОПАРКУ «ЮННАТІВСЬКИЙ» ПРОЙШЛИ НАВЧАЛЬНО-ОЗДОРОВЧІ ЗАХОДИ ЛІТНЬОЇ ШКОЛИ ХМЕЛЬНИЦЬКОГО ОЦТКУМ
  • ЮННАТИ ХМЕЛЬНИЧЧИНИ: Дендропарк «Юннатівський» Хмельницького ОЕНЦУМ отримав статус об’єкту природно-заповідного фонду місцевого значення
  • Хмельницькі натуралісти побували в Тернополі на навчальній природничо-краєзнавчій екскурсії
  • Панель керування

    Логін
    Пароль

    Календар

    «    Липень 2024    »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293031 

    Наша адреса:


    29013, м. Хмельницький
    вул. Проскурівського Підпілля, 139
    E-mail:
    hoippo@ukr.net
    visnykhm@i.ua
    majbuttya@gmail.com

    НА ВЕРХ