RSS 2.0

» » Електронна бібліотека лісівників Хмельниччини
Електронна бібліотека лісівників Хмельниччини
Категорія: Публікація сайту / Освітні новини з районів та міст Хмельницької обл. / Бібліотечна справа / Біологія / Екологія / Природознавство | Автор: Dryzhal | Переглядів: 266
Дата: 25-01-2021, 10:38
Електронна бібліотека лісівників ХмельниччиниЗ метою забезпечення працівникам лісогосподарським підприємств, природознавцям, природолюбам, керівникам і вихованцям учнівських лісництв та гуртків юних лісівників області вільного доступу до змістовних джерел знань про природу й цікаві місця, події і відомих людей рідного краю, Хмельницьким ОУЛМГ спільно з місцевими науковцями, освітянами і педагогами-натуралістами Хмельницького ОЕНЦУМ створено електронну бібліотеку літератури лісогосподарського, природничо-краєзнавчого, інформаційно-довідкового, науково-популярного і навчально-методичного змісту.
Бібліотека розміщена лісівниками на сайті обласного УЛМГ «Ліси Хмельниччини» окремою рубрикою з відкритим доступом для всіх бажаючих користуватись її літературою. В ній є ряд книг, створених спільними зусиллями лісівників і освітян, оцифрованих та надрукованих за допомогою фахівців видавництва ТОВ «Поліграфіст», що в місті Хмельницькому.
Тематична література бібліотеки творилася за підтримки керівництва й участі наукових працівників Національної академії педагогічних наук України, Національного університету біоресурсів і природокористування, Інституту лісового і садово-паркового господарства Національного лісотехнічного університету України (м. Львів), Хмельницького й Кам’янець-Подільського ім. Івана Огієнка національних університетів та Хмельницького ОІППО. Ці видання відзначені високими нагородами національного й міжнародного ґатунків і користуються попитом юних та дорослих читачів у шкільних і громадських бібліотеках, а віднині доступні в оцифрованому варіанті широкому загалу в мережі Інтернету для забезпечення потреб дистанційного режиму навчання в умовах протиепідемічного карантину.
Літературу електронної бібліотеки лісівників Хмельниччини можна знайти й скачувати, чи відкрити і читати на сторінці сайту Хмельницького ОУЛМГ за посиланням: https://kmlis.gov.ua/ або використовуючи її окремі гіперпосилання на книги

Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • Науковці, освітяни й лісівники, Хмельниччини завершили спільний науково-освітній проект
  • Лісівники Кам’янеччини дбають про навчання і виховання юних лісівників - майбутніх господарів лісів рідного краю
  • «Юні лісівники - майбутні господарі лісів Батьківщини» - посібник для педагогів-натуралістів і лісівників України
  • Почесна відзнака обласної влади хмельницькому поліграфісту
  • Електронна бібліотека натуралістів Хмельниччини

  • НА ВЕРХ