RSS 2.0

» » Національний ЕНЦУМ оголосив проведення Всеукраїнської акції «День натураліста»
Національний ЕНЦУМ оголосив проведення Всеукраїнської акції «День натураліста»
Категорія: Публікація сайту / Освітні новини з районів та міст Хмельницької обл. / Біологія / Екологія / Природознавство | Автор: Dryzhal | Переглядів: 684
Дата: 31-08-2018, 14:49
Національний ЕНЦУМ оголосив проведення Всеукраїнської акції «День натураліста» Національний ЕНЦУМ оголосив проведення Всеукраїнської акції «День натураліста» З метою активізації роботи з учнівською і студентською молоддю щодо формування у неї екологічної культури, залучення її до практичної природоохоронної роботи та інших біологічних напрямів, підвищення ефективності навчально-дослідної роботи на навчально-дослідних земельних ділянках та задоволення їх потреб у професійному самовизначенні й творчій самореалізації, Міністерство освіти і науки України спільно з Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді у 2018 році продовжують проведення щорічної Всеукраїнської акції «День натураліста».
До участі в заходах Акції запрошуються заклади загальної середньої, професійно-технічної, позашкільної та вищої освіти відповідно до Умов проведення акції (Умови акції на сайті НЕНЦ: https://nenc.gov.ua/?page_id=664).
Акція, у якій постійно беруть активну й результативну участь натуралісти Хмельниччини, проводиться в Україні щорічно, починаючи з 2008 року, в останній день третього тижня вересня.
Матеріали про проведення щорічної Акції надсилаються її учасниками до 30 жовтня цього року на адресу Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді: 04074, м. Київ, вул. Вишгородська, 19).
За поданими в НЕНЦ матеріалами планується щорічне видання електронної збірки - літопису «День натураліста України».
Матеріали подаються навчальним закладом у друкованому вигляді, на електронних носіях (CD-R, CD-RW), по можливості - відеофільм. Друкований матеріал подається на сторінках формату А4, текст набирається гарнітурою Times New Roman, розмір шрифту 14, без переносів, півтора інтервали, поля – 20 мм зверху і знизу, 30 мм зліва, 15 мм справа. Текстова частина супроводжується відповідними фотографіями. Формат запису відеофільмів на електронних носіях - CD-R, CD-RW, DVD-RW.
Інформація про підсумки Акції за 2017 рік розміщена сайті Національного ЕНЦУМ за посиланням: www.nenc.gov.ua.
Координатор еколого-натуралістичного проекту: Дзюбенко Катерина Олександрівна, методист НЕНЦ. Тел. для довідок: (044) 430-04-91; електронна пошта: dzyubenko@nenc.gov.ua.
Усім натуралістам і природолюбам Хмельниччини - учасникам щорічної Всеукраїнської акції «День натураліста» бажаємо успішної участі у її заходах.

Мар’яна Грудецька, методист Хмельницького ОЕНЦУМ.

Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • Всеукраїнська акція «День натураліста»
  • У вересні відбудеться Всеукраїнська акція «День натураліста»
  • Юннати Хмельниччини - серед переможців Всеукраїнської акції «День юного натураліста»
  • Юні природолюби Хмельниччини - переможці щорічної Всеукраїнської трудової акції «Юннатівський зеленбуд»

  • НА ВЕРХ